Star Medya Türkiye Buluşmaları

Star Medya Türkiye Buluşmaları -Buluşmaların 8. durağı Samsun oldu


SAMSUN (A.A) - Star Medya Türkiye buluşmalarının 8. durağı Samsun oldu.
     Star Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tevhid Karakaya ve Star Gazetesi yazarlarından oluşan heyet, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Filistin, Türkiye ve Mısır Ekseninde Yeni Ortadoğu adlı panelde Samsunlular ile bir araya geldi.
     Panele Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Karakaya, panelin açılış konuşmasına, vefat eden Mehmet Ali Biranda Allahtan rahmet dileyerek başladı.
     Star Medya Grubu olarak Türkiye Buluşmaları adı altında Türkiyeyi gezdiklerini anımsatan Karakaya, değişen ve gelişen dünyada ben de varım rolünü üstlenen Türkiyede, medya olarak geri kalamayacaklarını açıkladı.
    
     -Mıntıkamız milletin gönlüdür-
    
     Karakaya, şunları kaydetti:
     Star Medya Grubu olarak, Türkiye büyüdükçe birlikte büyüyoruz. Türkiye değiştikçe, birlikte değişiyoruz. Türkiyenin demokratikleştikçe gelişebileceğinin örneklerini hep birlikte yaşadık. Bu manada mıntıkamızı belirledik, tarafımızı belirledik. Star Medya Grubu olarak mıntıkamız milletin gönlüdür, aklıdır, vicdanıdır, ruhudur, kendisidir.
     Vali Aksoy ise Samsunun günden güne geliştiğini söyledi.
     Türkiye Cumhuriyetinin, kuruluşunun 100. yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedeflediğini ifade eden Aksoy, Bizlerin de Samsun kenti olarak hedefi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Türkiyenin ilk 10 kenti arasında olmaktır dedi.
     Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Yusuf Ziya Cömertin moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Star Gazetesi yazarları Nasuhi Güngör, Sibel Eraslan, Nuh Yılmaz ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu konuşmacı olarak yer aldı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Star Medya Türkiye Buluşmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER