Sumbasta 2012 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı

Sumbasta 2012 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Sumbasta, ilçe idare şube başkanlarının katılımıyla 2012 yılının değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Kaymakam Selçuk Yosunkaya, kaymakamlıktaki topantıda, 2012 yılı içerisinde hayata geçirilen projeler ve ilçenin genel durumu hakkında bilgiler verdi.
     Yosunkaya, 2012 yılının Sumbas için başarılı bir yıl olduğunu, ihtiyaçların sınırsız, imkanların ise sınırlı olduğunu ifade ederek, Devletimizin sağladığı imkanları vatandaşa sunmada gerekli hassasiyeti gösterdiğimize inanıyoruz. Önümüzdeki yılların da ilçemizde başarılı geçmesi için gayret göstereceğiz dedi.
     İlçede hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesinde, ilgili kurum ve kuruluşların personellerinin mazeret üretmeden çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Yosunkaya, Vatandaşımıza hizmet sunumunda mazerete yer yoktur. İlçedeki yürütülen çalışmalardan dolayı kurum müdürlerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmaların bundan sonraki dönemlerde de bekliyoruz diye konuştu.
     Kurum müdürleri ise ilçede hizmetlerin birlik beraberlik içerisinde yürütüldüğünü dile getirerek, kendilerine verilen destek dolayısıyla Kaymakam Selçuk Yosunkayaya teşekkür ettiler.
     Toplantıya, Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, daire müdürleri ve diğer ilgililer katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sumbasta 2012 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER