Suşehrine yeni hükümet konağı yapılma isteği

Suşehrine yeni hükümet konağı yapılma isteği -AK Parti İlçe Başkanı Yüce: Yeni hükümet konağının yapılması konusunda yer belirleme merci biz değiliz


SİVAS (A.A) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Yeni hükümet konağının yapılması konusunda yer belirleme merci biz değiliz dedi.
     Yüce, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde hükümet konağı yapılacak 18 ilçe arasında Suşehrinin de bulunduğunu anımsattı.
     Suşehrinde bulunan hükümet konağının yarım asırlık olduğuna dikkati çeken Yüce, Bizler iktidarın temsilcileri olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Yıl sonuna kadar yer belirlemesi yapılması gerekiyor. Yeni hükümet konağının yapılması konusunda yer belirleme merci biz değiliz dedi.
     Yücel, ilçeye yeni hükümet konağı yapılmasını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmazın da çok önemsediğini belirterek, Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz başta olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Ekrem Erdeme, AK Parti Sivas Milletvekilimiz Ali Turan ve AK Parti Sivas milletvekillerine bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bizlere her konuda yardımcı oluyorlar, bizlerden desteklerini esirgemiyorlar. İnşallah hükümet konağının yapılması konusunda kısa sürede sonuca ulaşırız diye konuştu.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehrine yeni hükümet konağı yapılma isteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER