Taraftardan kulüp yönetimine tepki

Taraftardan kulüp yönetimine tepki -Gaziantepsporlu bir grup taraftar, kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve yönetimini istifaya çağırdı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepsporlu bir grup taraftar, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetimini istifaya çağırdı.
     Demokrasi Meydanında toplanan ve kendilerine Free Falcons adını veren taraftar grubu, slogan atarak başkan Kızıla istifa çağrısında bulundu.
     Emir Bayram, taraftar grubu adına yaptığı açıklamada, Gaziantepsporun sahipsiz olmadığını göstermek için toplandıklarını söyledi.
     Başkan Kızıl ve yönetiminin, göreve geldikleri 2006dan bu yana Gaziantepsporu ileriye taşıyamadığını öne süren Bayram, 2000li yılların başında şampiyonluğu zorlayan, Avrupa kupalarında ülkemizi başarıyla temsil eden, en önemlisi birçok açıdan örnek gösterilen takımımız, bugün birçok sorunla, olumsuzlukla gündeme gelmeye başlamıştır. Bu da bizi son derece üzmektedir dedi.
     Mevcut yönetimin geldiği günden bu yana kulübün transferlerinde, ekonomik dengesinde, şehirle bütünleşmesinde ve taraftarla arasındaki ilişkide sorunlar yaşandığını ileri süren Bayram, şöyle devam etti:
     Kadrosuna kattığı yetenekli oyuncuları işleyip, onlardan hem sahada hem de başka kulüplere transferlerinden gelen parayla ekonomik anlamda kazanımlar sağlayan Gaziantepsporumuz, bugün bu stratejiden çok uzaktadır. Mali olarak kendi kendini idare edebilen Gaziantepspor, personelinin maaşını ödeyemeyecek duruma gelmiştir. Oyuncular antrenmanı boykot etmiştir. Bu dönemde yönetimin uyguladığı politikalar, şehir halkını takımdan uzaklaştırmıştır. Gaziantepspor, Gaziantepten soyutlanmaya başlanmıştır.
     Fenerbahçe maçında bilet fiyatlarının aşırı yüksek olması nedeniyle taraftarların takımı desteklemeye gelemediğini ifade eden Bayram, kulübün transfer politikasını da eleştirdi.
     Gaziantepsporlu taraftarların takımın menfaati için çaba gösterdiğini vurgulayan Bayram, Başkan Kızıl ve yönetimi, Gaziantepspora gerçekten hizmet etmek istiyorsa, kendilerini ilk fırsatta istifaya davet ediyoruz. İstifa da bir hizmettir diye konuştu.
     Grup, açıklamanın yapıldığı alana üzerinde yönetim istifa yazılı siyah çelenk bırakarak dağıldı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Taraftardan kulüp yönetimine tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER