Taraftarlar, takımlarının Gerze Enerji Santrali

Taraftarlar, takımlarının Gerze Enerji Santrali ile yaptığı anlaşmayı protesto etti


SİNOP (A.A) - Sinopspor Gönül Platformu üyeleri, Sinopsporun, Gerze Enerji Santralı(GES) ile yaptığı anlaşmaprotesto etti.
     Sinop İskele Meydanında toplanan platform üyeleri Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaptı.
     Sinopspor Gönül Platformu üyeleri adına açıklama yapn İbrahim Önal, kurulduğu günden beri Sinopspora yönetici, teknik adam, futbolcu ve taraftar olarak hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.
     Sinopsporun, Gerze Enerji Santralı(GES) ile yapmış olduğu anlaşmayı son derece tehlikeli bir oyun olarak gördüklerine dikkat çeken Önal, Anlaşmanın tekrar gözden geçirilmesini istiyoruz. Bu konuda eski futbolcuların, teknik adamların, taraftarların ve yöneticilerin katıldığı bir muhalefet kampanyasını bu meydanda başlattığımızı Sinop halkına duyuruyoruz. Yapılan anlaşma ilk andan itibaren Termik Santral projesine karşı mücadele eden Gerze halkına, onurlu direnişin simgesi olan Yaykıl Köylüsüne ve coplanan, biber gazı yiyen kaşı gözü yarılan Gerze ve Sinop halkına ihanettir. Sinop ve Gerze halkının arasını ciddi anlamda bozabilecek bir anlaşmadır. İleride yaşanabilecek olaylara zemin hazırlamaktadır: Gelin böyle bir kaosun içine masum futbolcu kardeşlerimizi atmayın dedi.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Mustafa Çavuş
     Yayınccı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Taraftarlar, takımlarının Gerze Enerji Santrali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER