Tarsus Anıt Lions Kulübünde görev değişikliği

Tarsus Anıt Lions Kulübünde görev değişikliği


MERSİN (A.A) - Tarsus Anıt Lions Kulübü Başkanı Sevinç Nursal, dönem başkanlığı görevini tamamlayarak, görevini Sevinç Gülsayına devretti.
     Nursal, bir restoranda yapılan devir teslim törenindeki konuşmasında, oldukça verimli ve güzel projelerle dolu bir yıl geçirdiklerini belirterek, bu çalışmaların gerçekleşmesine katkı sağlayan kulüp üyelerine ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür etti.
     Lions kulüplerinin, en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ve insanlığa karşılıksız hizmet etmek amacıyla faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürdüğünü anlatan Nursal, yeni dönem başkanı Sevinç Gülsayın ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına yeni dönemdeki hizmet çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.
     Yeni dönem başkanı Sevinç Gülsayın ise, yeni bir dönemin, yeni umutlar ve yeni projeler olduğunu ifade etti.
     Ben değil, biz ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Gülsayın, şunları kaydetti:
     Bölgemizde 21 yıldır özellikle sağlık ve eğitim alanında hizmet vermekteyiz. Anıt Lions kulübü yöneticileri ve üyeleri olarak çıktığımız topluma karşılıksız hizmet yolculuğunda tüm Lionsların yanımızda olduğunu biliyoruz. Lions üyesi arkadaşlarımızın destek ve katkılarıyla ekibimizin bu döneminde gerçekleştireceği hizmetlerin çok daha başarılı olacağı inancındayım. Hedefimiz devraldığımız Lions bayrağının başarı çıtasını yükseltmek olacaktır. İnanıyorum ki bilgili, bilinçli ve akıllı projelerle, zoru kolay yaparak yaşadığımız şehre, bölgemize ve ülkemize başta eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda çok güzel projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz.
     Sevinç Nursal, teşekkür plaketi ve çiçek vererek kolye ve başkanlık rozetini 2012-2013 dönem Başkanı Sevinç Gülsayına devretti.
     Sevinç Gülsayının başkanlığındaki Anıt Lions kulübünde, sekreterliğe Seval İkiz, saymanlığa Gül Tulay, 1. Başkan Yardımcılığına Gülnur Karmutoğlu, 2. Başkan Yardımcılığına Binnur Kartaloğlu, 3. Başkan Yardımcılığına Tülin Dikiciler, Kulüp amirliğine Sema Sarpkaya, toplantı yönetmenliğine Nilüfer Özkul, üyelik direktörlüğüne ise Oya Kafadar getirildi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Anıt Lions Kulübünde görev değişikliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER