Tarsus Tarım Turizm ve Tanıtım Fuarı

Tarsus Tarım Turizm ve Tanıtım Fuarı başladı


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamlığının himayesinde Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilen Tarsus Tarım, Turizm ve Tanıtım Fuarı çeşitli etkinliklerle başladı.
     Kent protokolünün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen fuarın akşam etkinlikleri kapsamında Tuğba Özay, konser verdi.
     75. Yıl Açık Hava Gösteri Merkezinde gerçekleştirilen konserde Özay, yaklaşık 1 saat sahnede kalarak, şarkılarını sevenleri için seslendirdi.
     Konser öncesinde ise anavatanı Tarsus olan Çatalburun cinsi av köpekleri tanıtıldı. Sahipleri tarafından davetlilerin ve jüri üyelerinin önünden geçirilen köpekler, En güzel Çatalburun köpeği seçilebilmek için yarıştı.
     Yavru köpeklerini kucaklarına alan genç kızlar ise bir ellerinde üzüm salkımı, diğer ellerinde köpekleriyle ilginç pozlar verdi. 31 yıldır Üzüm Festivali olarak düzenlenen, bu yıl adı Tarsus Tarım Turizm ve Tanıtım Fuarı olarak değiştirilip 3 güne yayılan etkinlikte 36 genç kız Üzüm Kraliçesi seçilebilmek için jürinin önünde ter döktü.
     Jüri, üzüm kraliçesi ve köpeklerden dereceye girenlerin fuarın son günü olan 5 Temmuz Perşembe günü açıklanacağını belirtti.
     Etkinliklere, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Tarsus Tarım Turizm ve Tanıtım Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER