Tatvanda AK Parti İl Danışma Meclis

Tatvanda AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı


BİTLİS (A.A) - Tatvanda, AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.
     Tatvan Kardelen Otelinde yapılan toplantıda konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, hiçbir zaman bölgesel milliyetçilik yapmadıklarını ve yapmayacaklarını söyledi.
     Demiröz, şimdiye kadar terör nedeniyle harcanan kaynakların, bundan sonra bölgenin kalkınması ve insanların istihdamı için kullanılacağını belirtti.
     AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise Bitlis merkez, ilçeler ve köyler için eğitim konusunda geniş kapsamlı projelerinin bulunduğunu kaydetti.
     Kiler, Bitlis merkez ve ilçeler için 39, köylere için de 93 proje hazırladık. Bu projeler kapsamında yeni okul, ek derslik ve lojmanlar yapılacak. Ayrıca Bitlisin Rahva mevkisinde sağlık çalışanları için sosyal tesis ve lojman projemiz var. İl ve ilçelerimizde içme suyu sıkıntısının giderilmesi konusunda da geniş kapsamlı projelerimiz mevcut dedi.
     Tatvan Çevre Yolu Projesinin de tamamlandığını anlatan Kiler, bu projenin hayata geçmesiyle şehir trafiğinde rahatlama sağlanacağını ifade etti.
     Toplantıda İl Koordinatörü Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da AK Partinin bölgedeki çalışmaları hakkında kısa bir konuşma yaptı.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Tatvanda AK Parti İl Danışma Meclis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER