Tayfun Talipoğlu, MŞÜnün konuğu oldu

Tayfun Talipoğlu, MŞÜnün konuğu oldu


MUŞ (A.A) - Yapımcı Tayfun Talipoğlu, Muş Alparslan Üniversitesinin (MŞÜ) konuğu oldu.
     Talipoğlu, üniversitenin Türkiye Buluşmaları adı altında düzenlediği etkinliğe katıldı.
     MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Türkiye Buluşmaları adı altında düzenledikleri programda, daha fazla konuğu ağırlamakta kararlı olduklarını söyledi.
     Rektör İnanç, şöyle konuştu:
     Öğrencilerimizin ekranlardan tanıdığı çok değerli insanları, yazarları ve televizyon programcılarını Muşa davet ediyoruz. Bu kişilerle öğrencilerimizi buluşturup, öğrencilerimizin bilgilerini artırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca üniversitemizde düzenlenen, sosyal organizasyonlara Muş halkının da katılımını sağlamak için, programları şehir merkezinde düzenliyoruz.
     Ardından söz alan Tayfun Talipoğlu ise, Muşta eğitimini sürdüren gençlerin fazlasıyla duyarlı olduğunu ifade etti.
     Mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Talipoğlu, şunları ifade etti:
     Hangi okulda okuduğunuz değil, bu hayatta neler yaptığınız, neler başardığınız önemli. Bu ülkenin yönetimine damganızı vuracağınıza inanıyorum. Bunun için kendinizi geliştirmeli ve özellikle yabancı dil öğrenmelisiniz. Yabancı bir dil konuşamadığım için, çok zorluk yaşadım. Mesela BBCde çalışamıyorum, çünkü lisanım yok. Bu yüzden sizler dünya vatandaşı olmaya hazırlanın. Defolarımı aktararak, sizlere bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. İnsanlar, sadece ürettikleriyle anılır. Okuyun, değerlendirin ki fikriniz olsun. Körü körüne kimsenin kölesi olmayın. İnsan olmanın gereğini yerine getirin. İnsan olmanın Kürdü, Türkü, sağcısı, solcusu olmaz.
     Programa, Rektör İnançın yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Atalan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Çiftçi ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Mustafa Er katıldı.
     Programın sonunda Rektör İnanç, Talipoğluna plaket ve hediye sundu.
     (SY-BRN-İC)
<< Önceki Haber Tayfun Talipoğlu, MŞÜnün konuğu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER