Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Çorlu Belediyesi Oda Orkestrası, konser verdi


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Belediyesi Oda Orkestrası, konser verdi.
     Memduh Şevket Esendal Sahnesinde düzenlenen konserde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki müzik kurslarının eğitmen ve öğrencilerinden oluşan 22 kişilik oda orkestrası, müzikseverlerle buluştu.
     Hakan Özel, Onur Kasap ve Tuğçe Haşimoğlu yönetimindeki orkestra, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendirdi.
     Konserde salonu dolduran müzikseverler, oda orkestrasının seslendirdiği şarkılara alkışlarla eşlik etti.
    
     -Bilgisayar.com adlı çocuk müzikali Çorluda ilgi gördü
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilgisayar.com adlı çocuk müzikali Çorluda ilgi gördü.
     Memduh Şevket Esendal Tiyatro Salonunda, Renkli Sahne Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunu Çorludaki anaokulu öğrencileri izledi.
     Bilgisayar.com isimli oyununu ilgiyle seyreden minik öğrenciler, müzikaldeki şarkılara da alkışlayarak eşlik etti.
    
     -TAGİDin, çalışmaları
    
     Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Eşbaşkanı Ali Canbulat, üyeleriyle sadece bir derneği değil, sevgiyi, dostluğu ve kardeşliği paylaştıklarını kaydetti.
     Canbulat, Çorluda faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinin yönetim kurulu başkanı ve TAGİD üyesi olan Yaşar Yılmazı ziyaretinde yaptığı açıklamada, gerektiğinde iş dünyasına yön veren global bir iş adamları derneği, gerektiğinde ise üyelerine huzur veren bir paydaş olduklarını söyledi.
     Üye iş yerlerini ziyaret ederek üyeleriyle olan diyaloglarını artırma çalışması içerisinde olduklarını belirten Canbulat, fırsat buldukça bir ay içerisinde 5-10 üye firmayı ziyaret etmeyi hedeflediklerini ifade etti.
    
     -TGBden açıklama
    
     Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Çorlu İlçe Örgütü, eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlisin ölümünün 20. yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
     Cumhuriyet Meydanında düzenlenen basın açıklamasında, Bugün, Mustafa Kemalin askeri eski Jandarma Genel Komutanı Orgenaral Eşref Bitlisin öldürülüşünün 20. yılı. Eşref Bitlis, Özalcı, Amerikancı, piyasacı sisteme taban tabana zıt olduğu için, emperyalizmin hedef tahtasındaydı ve şehit edildi. denildi.
    
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER