Tiyatro sahnesinde de mesleklerinden kopamadılar

Tiyatro sahnesinde de mesleklerinden kopamadılar -Edirnede sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyununda 2 polis memuru da rol aldı (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Edirnede sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyununda İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 polis memuru da rol aldı.
     Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Edirne Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü tiyatro oyuncuları işbirliğinde hazırlanan "Çınar Polis Merkezi" adlı oyun sahnelendi.
     Edirne Halk Eğitim Merkezinde sergilenen oyunda, İçişleri Bakanlığının, geçmişte suça karışmış kişileri topluma kazandırmak için geçici kamu görevlisi olarak yerleştirdiği "Çınar Polis Karakolunda" gelişen olaylar anlatıldı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli komiser Hüseyin Ekeroğlu ile polis memuru Cüneyt Çelebinin de rol aldığı iki perdelik komedi oyununu, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ile çok sayıda davetli izledi.
    
     -İlk kez sahneye çıktılar-
    
     Hüseyin Ekeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tiyatro oyunu için yaklaşık 2 ay çalıştıklarını söyledi.
     Ekeroğlu, ilk kez sahneye çıkmalarına rağmen, mesleklerini oynamaları nedeniyle çok zorlanmadıklarını ifade etti.
     Cüneyt Çelebi de tiyatro oyununun, geçen yıl uygulamaya konulan "Risk Altındaki Çocukları Koruma" projesi kapsamında sergilendiğini belirtti.
     Çelebi, toplumda farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tiyatro sahnesinde de mesleklerinden kopamadılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER