TKİ Tavşanlı Linyitsporun maçları ilk yarının

TKİ Tavşanlı Linyitsporun maçları ilk yarının kopyası -Son sıralardan kurtulma mücadelesi veren kırmızı-siyahlılar, ilk yarının 7 haftasında rakiplerine karşı aldığı sonuçların aynılarını, ikinci yarının ilk 7 haftasında da aldı


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde son sıralardan kurtulma mücadelesi veren TKİ Tavşanlı Linyitspor, ikinci yarıda geride kalan 7 haftada, ilk yarının 7 haftasında elde ettiği galibiyet, beraberlik, mağlubiyet sonuçlarının aynılarını aldı.
     Samsunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak sezona başlayan kırmızı-siyahlılar, daha sonra sahasında Boluspor ile 2-2 berabere kalmış, deplasmanda Çaykur Rizespora 4-0 yenilmişti.
     İlk 7 haftadaki diğer maçlarda, iç sahada Denizlisporu 4-3 yenen Kütahya temsilcisi, deplasmanda Torku Konyaspora 2-0, sahasında Kayseri Erciyesspora 2-1 yenilmiş, deplasmanda Adanaspor ile 2-2 berabere kalmıştı.
     Bu süreçte 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi alan, 10 gol atıp 16 gol yiyen TKİ Tavşanlı Linyitspor, 5 puan toplayabilmişti.
     İlk yarının son 10 maçında da 12 puan kazanarak 17 puana ulaşan kırmızı-siyahlılar, devre arasına düşme hattında girmişti.
    
     -Attığı ve yediği goller yarı yarıya azaldı-
    
     TKİ Tavşanlı Linyitspor, ikinci yarının geride kalan 7 haftasında, rakiplerine karşı ilk yarıdaki galibiyet, beraberlik, mağlubiyet sonuçlarının aynısını aldı.
     Sahasında Samsunspor ile 0-0 berabere kalarak ikinci yarıya başlayan Kütahya temsilcisi, deplasmanda Boluspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Kütahyada Çaykur Rizespora 3-2 yenildi.
     Denizlisporu deplasmanda 1-0 mağlup eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, sahasında Torku Konyaspora 1-0, deplasmanda Kayseri Erciyesspora 2-0 yenildi ve son olarak sahasında Adanaspor ile 0-0 berabere kaldı.
     İkinci yarının ilk 7 maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi alan, 5 gol atıp 8 gol yiyen TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilk yarının 7 haftasında olduğu gibi 5 puan kazandı.
     7şer haftalık maçlar karşılaştırıldığında, kırmızı-siyahlıların ilk yarıda attığı ve yediği gollerin yarısını, ikinci yarıda atıp yediği dikkati çekti.
     Ligde 24 hafta sonunda topladığı 23 puanla ilk yarının sonundaki gibi düşme hattında yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 10 Martta, ilk yarıda sahasında 1-1 berabere kaldığı Karşıyakaya konuk olacak.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitsporun maçları ilk yarının Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER