Tokat Belediye Başkanı Çiçek: Fen İşleri

Tokat Belediye Başkanı Çiçek: Fen İşleri Müdürlüğü araç parkına 1 milyon 500 bin TLlik araç kazandırmış olacağız


TOKAT (A.A) - Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Fen İşleri Müdürlüğü araç parkına 1 milyon 500 bin TLlik araç kazandırmış olacağız dedi.
     Çiçek, belediyenin yeni satın aldığı asfalt serme makinesinin Kemer Mahallesinde gerçekleştirilen tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Tokat Belediyesinin tarihi günlerinden birini yaşadığını söyledi.
     Tokatta 2004 yılında asfalt tesisi kurduklarını anımsatan Çiçek, O günden bugüne belediyenin imkanları müsait olmadığı için asfalt serme işi özel bir firma aracılığıyla yapılıyordu. Ama şu anda belediyemize asfalt serme makinesi kazandırdık. Ayrıca yama silindirimiz, lastik tekerlekli silindiri de belediyemize kazandırmış olduk dedi.
     Çiçek, şunları kaydetti:
     Belediyemizin 1967 model bir finişeri vardı. Bu nedenle 2004 yılında bugüne nadir olarak bunu kullandık. Şu anda Tokat Belediyesi olarak hem doğalgaz dönüşümlü asfalt plenti hem de belediyemize ait finişer ve buna bağlı ekipmanlarla bundan sonraki süreçte daha kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız. Ayrıca bir hafta içerisinde 5 kamyonumuz daha gelecek. Bu araçlarla birlikte Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ciddi bir araç parkına kavuşmuş olacak. Fen İşleri Müdürlüğü araç parkına 1 milyon 500 bin TLlik araç kazandırmış olacağız.
     İl Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından yapılan duanın ardından kurban kesilerek asfalt serme işine başlandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokat Belediye Başkanı Çiçek: Fen İşleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER