Tokatsporda kupa mesaisi

Tokatsporda kupa mesaisi -Teknik direktör Altunsoy: Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz


TOKAT (A.A) - Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Ziraat Türkiye Kupasında gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Altunsoy, yaptığı yazılı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda yarın iç sahada Hatayspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Ancak tabii ki bir haftada 3 maç oynamanın dezavantajını ligde yaşamak istemiyoruz. Kadromuzda rotasyonlar olabilir ifadelerini kullandı.
     Ligde geçen hafta Kırklarelispora 3-2 yenildikleri maça da değinen Altunsoy, yenilgiyi kabullenmekte bir hayli zorlandıklarını ifade etti. Altunsoy, şunları kaydetti:
     Bana göre müsabakada ilk iki maçta girmediğimiz kadar gol pozisyonuna girdik ve karşı kaleye şut attık. Ama iki maçta yapmadığımız kadar da defans bölgesinde hatalar yaptık. Müsabakanın sıcak bir havada ve bozuk bir zeminde oynanması, bir de takımımızın oyunun yarı bölümünü 10 kişi oynaması da tabii ki bu sonucun oluşmasının etkenlerindendir. Ama eksik kalmamamıza rağmen oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Futbolun bir sonuç oyunu olduğunu düşünürsek skor olarak hanenize puan yazdırmadıktan sonra tek teselliniz ileriye dönük takımınız için gördüğünüz pozitif görüntü oluyor. 40. dakikada 10 kişi kalmışsınız. Rakibin mutlak galibiyete ihtiyacı var. Sıcak bir hava bozuk, bir zemin. Yorulan takıma da ısrarla hücum demek de biraz haksızlık olur. Zaten oyuncular saha içinde kendi durumlarına göre kendilerini ayarlarlar. Bu nedenle benim hiçbir zaman takımı geriye yaslamak gibi bir düşüncem olmaz.
     Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor ile Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçı, yarın saat 14.30da Tokat Gaziosmanpaşa Stadında oynanacak.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokatsporda kupa mesaisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER