Trabzonda hırsızlık olayları

Trabzonda hırsızlık olayları -3 ayrı iş yerinden çaldıkları eşyayı, iş yeri alarmının çalmaması için iç kısmı poşet ve alüminyum folyo torbasıyla kaplı olan çantaya koyarak çaldıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı


TRABZON (A.A) - Trabzonda, 3 ayrı iş yerinden çaldıkları eşyayı, iş yeri alarmının çalmaması için iç kısmı poşet ve alüminyum folyo torbasıyla kaplı olan çantaya koyarak çaldıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı.
     Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, geçen ay Karadeniz Sahil Yolundaki alışveriş merkezinde bulunan bir market ile Gazi Paşa Mahallesi Kunduracılar Caddesi ile Meydan semtindeki Uzun Sokaktaki 2 ayrı mağazadan hırsızlık yapıldı.
     Hırsızları yakalamak amacıyla çalışma yapan Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı güven timleri, bu iş yerlerinden birine girip çıkan, ancak alış veriş yapmadığı anlaşılan yabancı uyruklu bir zanlıyı incelemeye aldı.
     İnceleme sonucu, elindeki bir dizüstü bilgisayar çantasıyla iş yerine giren zanlının bir süre sonra elinde herhangi bir poşet olmadan buradan ayrıldığı ve dizüstü bilgisayar çantasının da içinde bilgisayar yokmuş gibi göründüğü belirlendi.
     Bu tespitler üzerine hırsız olduğundan şüphelenilerek gözaltına alınan zanlının çantasındaki aramada, son çıktığı mağazadan çalınan kıyafetler bulundu.
     Zanlının hırsızlık yaptığı iş yerine bir dizüstü bilgisayar çantası ile girerek üzerinde alarm aparatları takılı elbiseleri çalıp çantasına koyarak buradan ayrıldığı ve çanta içinin poşet ve alüminyum folyo ile kaplı olması yüzünden çıkışta iş yerlerinin alarmının çalmadığı ortaya çıktı.
     İş yerinden çıktıktan sonra çaldığı elbiselerdeki alarm aparatlarını çıkaran bu zanlının yanı sıra kentteki 3 ayrı hırsızlık olayıyla ilgisi bulunan bir zanlı daha yakalandı.
     Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzonda hırsızlık olayları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER