TSOya ziyaretler

TSOya ziyaretler -Vali Kemelek ve Emniyet Müdürü Kızılay TSOyu ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Vali Zübeyir Kemelek ve Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.
     TSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kemelekin odaya iade-i ziyarette bulundu. Kemelek, ziyarette Meclis Başkanı Mustafa Sarılar ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırımla görüştü.
     Sivasın kalkınmasında TSOnun lokomotif görev üstlendiğini bildiren Kemelek, Sivas ve Kayseri İç Anadolunun önemli illeri. Bu illerimiz, hem ticaret bakımından hem de sanayi bakımından Türkiyenin ağırlık merkezi. Bu nedenle TSOların önemi büyük. Bir yerin kalkınmasında, gelişmesinde ekonomik olarak sosyal ve kültürel anlamda TSOlar lokomotif güç görevini üstlenmektedirler. Burada da öyle olduğuna inanıyorum. Sivasın kalkınmasına önemli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ise üretim yapan, eli taşın altında olan insanları temsil eden bir kuruluş olduklarını belirterek, kentin gelişmesiyle ilgili her konuda yer aldıklarını ve katkı sağladıklarını belirtti. Yıldırım, valilik öncülüğünde şehirdeki diğer kurumlarla birlikte hareket ederek, TSOnun 2023 vizyonuna ulaşacağını bildirdi.
     Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay da TSOyu ziyaretinde Sivaslı işadamlarının başarılı girişimciler olduğunu söyledi. Karşılıklı işbirliği içerisinde huzurlu bir Sivas için çalışacaklarını bildiren Kızılay, kentteki emniyet, güvenlik ve huzur ortamını devam ettirmeyi arzuladıklarını ifade etti.
     TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ise Sivasın güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu belirterek, bu huzuru sağlayan emniyet teşkilatına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER