Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -AK Parti Düzce Milletvekili Korkmaz: Düzcenin huzur ve güveninin temin edilmesi için çalışan polislere desteğimiz her zaman devam edecek


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzcenin huzur ve güveninin temin edilmesi için çalışan polislere desteklerinin her zaman devam edeceğini bildirdi.
     Korkmaz, yayımladığı mesajında toplumunun huzur ve güvenini sağlayan, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koyan Türk Polis Teşkilatının halkın gururu olduğunu vurguladı.
     Düzcenin huzur ve güveninin temin edilmesi için çalışan polislere desteğimiz her zaman devam edecek diyen Korkmaz, üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürü Ali Gezere personeline teşekkür etti.
    
     -DÜ Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlu-
    
     Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Şerifoğlu, mesajında, gece gündüz demeden halkın huzur ve emniyeti için mesai sarf eden Türk Polis Teşkilatının milletin güvenini ve takdirini kazandığını belirtti.
     Teşkilatın bundan sonra da başarı ile hizmet edeceğine inandığını vurgulayan Şerifoğlu, şunları kaydetti:
     Bu vesileyle teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümünde tüm mensuplarına üstlendikleri bu zor ve yorucu görevde başarılar diliyor, görevleri uğruna şehit düşmüş emniyet mensuplarını rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER