Türk Telekomdan yeni kampanya

Türk Telekomdan yeni kampanya -"7den 7ye GSM Bedava" kampanyası ile yurt içi cep telefonu araması yapan bireysel müşterilere ayda bin dakika ücretsiz konuşma imkanı sunulacak


SİVAS (A.A) - Türk Telekom, "7den 7ye GSM Bedava" kampanyası kapsamında sabit hattan yurt içi cep telefonu araması yapan bireysel müşterilerini ayda bin dakika ücretsiz konuşturacak.
     Türk Telekom Sivas İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "7den 7ye GSM Bedava" kampanyasıyla tüm bireysel müşterilerin 19.00 ile 07.00 saatleri arasında ev telefonlarından yurt içi cep telefonu aramalarında ayda bin dakika ücretsiz konuşma hakkına sahip olacağı belirtildi.
     Kampanyanın, 1 Temmuza kadar devam edeceği kaydedildi. Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi, bayi ve ofis kanalları ya da www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabileceği ve kampanyaya başvuru yapılabileceği ifade edildi.
     Türk Telekomun 2010 yılından bu yana bireysel müşterilerine sunduğu akşam 7den sabah 7ye kadar şehiriçi ve şehirlerarası ücretsiz görüşme olanağının ilgi görmeye devam ettiği belirtilen açıklamada, 2013 yılının ocak ve şubat aylarında yapılan ücretsiz görüşmelerin süresinin aylık 300 milyon dakikayı aştığı kaydedildi. Aynı dönemde GSM yönüne yapılan aramaların süresinin ise 151 milyon dakika ile toplam aramaların yüzde 11ini oluşturduğu ifade edildi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Türk Telekomdan yeni kampanya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER