UİBde Genel Mali Kurula doğru

UİBde Genel Mali Kurula doğru -UİB Koordinatör Başkanı Gençoğlu: -"Genel kurullarımıza tüm üyelerimizi davet ediyor ve yoğun katılım göstermelerini bekliyoruz"


BURSA (A.A) - Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) bünyesindeki 5 birliğin 2012 Yılı Genel Mali Kurul toplantıları yarın başlayacak.
     Birliğin Koordinatör Başkanı Orhan Gençoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Mali Genel Kurulun yarın gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) ile Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliğinin (UYMSİB) mali genel kurullarının 29 Nisanda, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ile Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğinin (UHKİB) kurullarının ise 30 Nisanda yapılacağı bilgisini veren Gençoğlu, bu oluşumların, en üst karar organı olduğunu duyurdu.
     Gençoğlu, kurulların, sektörlerin ihracat politikalarına yön verici özelliğe sahip olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:
     "UİB olarak asli görevlerimizin yerine getirilmesinde karar, onay ve denetim mekanizması olan genel kurullarımızı önceki yıllarda olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirme arzusundayız. Aynı zamanda ihracatın, ihracatçıların sorunlarının görüşüldüğü ve sinerji ortamının sağlandığı genel kurullarımıza tüm üyelerimizi davet ediyor ve yoğun katılım göstermelerini bekliyoruz. Genel kurulların ardından gerçekleştirilecek İhracatın Yıldızları Ödül Törenleri ile 2012 yılında başarılı performans sergileyen ihracatçılarımızı ödüllendireceğiz."
     UİBde genel kurullara katılma hakkına sahip 3 bin 750yi aşkın ihracatçı firma bulunuyor.
     Birliklerdeki seçimler ise 2014 yılında yapılacak.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber UİBde Genel Mali Kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER