Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Baş: -İnsanlar kısa sürede hayallerin de üstünde gerçeklere kavuşmuş olacak


BARTIN (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, İnsanlar kısa sürede hayallerin de üstünde gerçeklere kavuşmuş olacak dedi.
     Bartın-Amasra ve Bartın-Kurucaşile arasında yapımı devam eden tünel inşaatlarını inceleyen Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gündür Zonguldak ve Bartında yaptıkları çalışmaları yerinde görüp, incelediklerini söyledi.
     Kentte yapımı devam eden tünel inşaatlarını görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Baş, şöyle devam etti:
     Tünelde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Yıl sonu itibariyle delme işlemlerimiz bitecek. Yeni yılda da yol yapım çalışmaları başlayacak. Kısa bir süre sonra inşallah Amasraya 6,5 kilometre az yol kat ederek ulaşmış olacağız. Çakrazdaki tünel çalışmaları buraya göre çok daha kapsamlı. Kurucaşile ilçesine yolu kısaltacak olan Çakraz tünelinde, çift tünel bölünmüş yolun bağlantı kısımları yapılacak. Şu anda orada da güzel bir çalışma devam ediyor. Ancak onun zamanı biraz daha uzun sürecektir. Çünkü orada bir değil, birkaç tane tünel yapılacak. Gerçekten bu son dönemlerde yapmış olduğumuz bölünmüş yol projelerinin güzel bir örneği olacak. Bu çalışmalar bölgede belki de hayal edilemeyecek şeylerdi. Ama insanlar kısa sürede hayallerin de üstünde gerçeklere kavuşmuş olacak.
    
     -Vali Savura ziyaret-
    
     Tünel incelemelerinin ardından Bartın Valisi Bülent Savuru makamında ziyaret eden Baş, burada yaptığı konuşmada ise Bartına ilk kez geldiğini ve olağanüstü güzellikte bir kentle karşılaştığını söyledi.
     Bartının, doğası, yeşilliği, denizi ve insanları ile çok güzel bir il olduğunu vurgulayan Baş, Burada devam eden ve başlayacak yatırımlarımızla daha da güzel hale getirmenin gayreti içinde olacağız dedi.
     Ziyarette Vali Savur, Başa tel kırma işlemeli Türk bayrağı hediye etti.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı / Selim Bostancı / Sinan Özmüş
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER