Umredeyken çalınan otomobiline kavuştu

Umredeyken çalınan otomobiline kavuştu -Otomobilini evinin önüne park ettikten sonra umre için Kırşehirden kutsal topraklara giden kişi, çalınan aracına polisin çalışması sonucunda kavuştu


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirde, sahibi umredeyken, park edildiği yerden çalınan otomobil polisin çalışması sonucu bulundu.
     Alınan bilgiye göre, Ali Kemal Kaplan (80), 06 AUM 63 plakalı otomobilini Kuşdilli Mahallesi Şehit Bayram Köse Caddesi üzerindeki evinin önüne park ettikten sonra, 22 ocak tarihinde umre için havayolu ile kutsal topraklara gitti.
     Kırşehire dönüşünde otomobilin yerinde olmadığını gören Kaplan, polise başvurdu. İl Emniyet Müürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, verilen bilgiler ışığında yaptığı çalışmada otomobili, ihbardan 4 gün sonra Bekirkadı Caddesi üzerindeki bir otoparkta buldu.
     Otomobil içerisinde ve bagaj kısımda yapılan aramada, kafası kesilmiş bir tavuk bulundu. Otoparka gelerek aracını teslim alan Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, umreye giderken evinin önüne park ettiği otomobilini dönüşünde yerinde bulamadığını söyledi.
     Aracın bagajında bulunan kafası kesik tavuğun kendisine ait olmadığını belirten Kaplan, ihbardan 4 gün sonra otomobilini bulan polis ekiplerine teşekkür etti.
     Otomobili Kaplana teslim eden polis ekipleri, zanlıların bulunması için çalışma başlatıldı.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Umredeyken çalınan otomobiline kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER