Uşak Doğa Turizmi Master Planı Çalıştayı

Uşak Doğa Turizmi Master Planı Çalıştayı -Uşak Valisi Erden: İlimizin doğal güzelliklerini tanıtmak ve turizme kazandırmak için her türlü projeye katkı koymaya hazırız


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, kentin doğal güzelliklerini tanıtmak ve turizme kazandırmak için her türlü projeye katkı koymaya hazır olduklarını söyledi.
     Doğa Korumu Milli Parklar Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uşak Doğa Turizmi Master Planı Çalıştayı, Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.
     Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, toplantıda yaptığı konuşmada, Uşakın turizm alanında hak ettiği yerde bulunmadığını belirtti. Kentin doğal zenginliklerinin bir bütün olarak ele alınması gerektiğini kaydeden Vali Erden, Ulubey Kanyonları, Taşyaran Vadisi, Murat dağı, Burkaz Dağı, Adıgüzeller Baraj bölgesi bizim önemli doğal alanlarımız. Bu alanların tanıtımı için çaba sarf ediyoruz. İlimizin doğal güzelliklerini tanıtmak ve turizme kazandırmak için her türlü projeye katkı koymaya hazırız diye konuştu.
     Doğa Korumu Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Akıncıoğlu ise, Türkiyenin doğa turizminde söz sahibi ülkeler arasına girmesi için çalıştıklarını söyledi.
     Toplantıda, Doğa Korumu Milli Parklar Uşak İl müdürlüğünde görevli Orman Mühendisi Uğur Ulaşoğlu, ilin doğa turizmi kapasitesi ile ilgili sunum yaptı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Uşak Doğa Turizmi Master Planı Çalıştayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER