Vali Alimoğlu, Çukurcada incelemelerde bulundu

Vali Alimoğlu, Çukurcada incelemelerde bulundu -Vatandaş ve esnafla bir araya gelen Vali Alimoğlu, sınır birlikleri ile okulları da ziyaret etti -Alimoğlu: Hep beraber dürüst çalışır ve terlemekten korkmazsak her problemi çöze


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Irak sınırındaki Çukurca ilçesini ziyaret etti.
     Çukurca Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Alimoğlu, Kaymakam Mustafa Temiz, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
     İlçenin sorunları hakkında bilgi alan Vali Alimoğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşın sıkıntılarını dinlemek üzere ilçeyi ziyaret ettiğini söyledi.
     Devletin, millet için var olduğunu belirten Alimoğlu, Hep beraber dürüst çalışır ve terlemekten korkmazsak her problemi çözeriz dedi.
     Alimoğlu, daha sonra savcı ve hakimleri ziyaret ederek, ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
     Çukurcanın eski ve köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten esnaf Hacı Duran, ilçenin ve ilçe halkının cömertliğinin, gelenek, görenekleri ve misafirperverliğinin herkes tarafından bilindiğini ifade etti.
     Okumayı Teşvik ve Değerlendirme toplantısına katılarak başarılı öğrencilerle görüşen Alimoğlu, 20. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığında vatani görevini yapan Mehmetçik ile yemek yedi.
     Alimoğlu ve beraberindekiler, askerlerle Tugay Komutanlığı bahçesine çam fidanı dikti.
     Vali Orhan Alimoğluna, Yüksekova 3. Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Temel, Vali Yardımcısı Önder Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mahmut Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Vakkas Özmercan, Çevre ve Şehircilik Müdürü Fatih Namık Öztürk, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Osman Kızılban, İl Müftüsü Faysal Geylani, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun da eşlik etti.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu - Mehmet Dayan / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Vali Alimoğlu, Çukurcada incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER