Vali Balkanlıoğlundan Evcilere ziyaret

Vali Balkanlıoğlundan Evcilere ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Evciler ilçesine bağlı 1 belde ve 6 köyde incelemelerde bulundu.
     Balkanlıoğlu, ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda, valilik makamının kapılarının Afyonkarahisarlı bütün vatandaşlara açık olduğunu tüm vatandaşların çekinmeden gelerek istek ve sıkıntılarını iletmelerini istedi.
     Kendilerine ulaşamayan vatandaşlar için beldelere ve köylere ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
     Bulunduğumuz makam halka hizmet makamıdır. Bu anlamda vatandaşlarımıza her türlü hizmette bulunacağız. Bizler sizlerin istek ve sıkıntılarınıza çözüm bularak, sizlere hizmet etmek için buradayız. Geçtiğimiz ay Ankarada yapılan Valiler toplantısında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Benim siz valilerimizden en önemli isteğim ne biliyor musunuz- Sıradancılığı bırakacağız, protokol valiliği yapmayacağız. Biz, tam manasıyla halktan biri gibi olacağız ve halk bizi gördüğü zaman kendini bulacak dedi. Bizlerde Sayın Başbakanımızın talimatıyla, sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Daha önce yaptığımız ilçe, belde ve köy ziyaretlerimizi devam ettireceğiz.
     Evciler ilçesine bağlı belde ve köylerin yol, su, kanalizasyon, okul, personel ihtiyacı, telefon ve internet ile şahsi yardımlar konusunda istek, talep ve şikayetlerini dinleyen Balkanlıoğlu, şöyle devam etti:
     Bulunduğumuz makamın hakkını vermeye çalışıyoruz. Sizlerin sorun ve taleplerinizi dinlemek ve sizlere hizmet vermek görevlerimizin başında gelmektedir. Valilik makamı ve müdürlüklerinin kapsamı dışında olan konularda ise bir üst mercilere başvurarak gerekenlerin yapılması için takipçi olacağız. Bugünden sonra da sorun ve talepleriniz olabilir. Bu anlamda da tüm vatandaşlarımıza kapımız açıktır.
     Ziyaretlere daire amir ve müdürleriyle ilçe yetkilileri de katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Vali Balkanlıoğlundan Evcilere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER