Vali Çiftçiden KİYD İstanbul Şubesine ziyaret

Vali Çiftçiden KİYD İstanbul Şubesine ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesini ziyaret etti.
     Şube Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kütahya Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ve Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü ile Fatih ilçesindeki şube binasına gelen Çiftçi, Şube Başkanı Metin Bedirden çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.
     Çiftçi, derneğin yönetici ve üyeleriyle tanışarak, Kütahyada gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı, daha sonra dernek mensuplarının önerilerini not alıp sorularını yanıtladı.
     Dernek üyesi iş adamı Erkan Candan, yöneticisi olduğu firma tarafından Gediz ilçesinde gerçekleştirilmesi düşünülen yatırıma ilişkin Çiftçi ve beraberindekilere bilgi verdi.
     Avukat Hasan Algül, Kütahya Mevlevihanesine ait hat yazısı içeren kalıpların, Hattat Mahmut Şahin tarafından müzede korunması koşuluyla verilebileceğini bildirdi.
     Bedir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İstanbul Sütlücedeki Miniatürk Kültür ve Gezi Alanında Kütahyayı temsil eden bir eser bulunmadığını anımsattı. Çiftçi, bunun için girişimde bulunup konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.
     Daha sonra, Çiftçi, Akbıyık ve Üskülüplüye, Rıfat Çininin yazdığı birer Kütahya Çiniciliği kitabı hediye edildi.
     Ziyarette, KİYD İstanbul Şube Başkan Vekili Ömer Sülün, avukatlar Cevdet Dayıoğlu, Ertuğrul Bilgin ve Gülseren Bilgin, Uzman Dr. Ahmet Özağarı, eski Gelir İdaresi Başkanı ve Yeminli Mali Müşavir Mehmet Akif Ulusoy, İstanbul İl Özel İdaresi daire başkanlarından Mustafa Dinek, Mimar Azmi Şamlıoğlu, Yeminli Mali Müşavir Cihat Ener, Vergi Müfettişi Muzaffer Uyar, İstanbul Altın Borsası Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Iskın, eski KİYD İstanbul Şube Başkanı ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Halit Ceylan, Gazeteci Yazar İsmail Fatih Ceylan, televizyon programı yapımcısı Yavuz Selim Koç, iş adamı Cengizhan Dağlı, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Dursun Parlak, Bilişim Uzmanı Hakkı Tayfur, üniversite öğrencileri Murat Doğanay, Bünyamin Uzuncan, Reyhan Toker ve Sefa Yaşar hazır bulundu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Vali Çiftçiden KİYD İstanbul Şubesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER