Vali Selami Altınok Eskilde incelemelerde bulundu

Vali Selami Altınok Eskilde incelemelerde bulundu


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, Eskil ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Altınok, beraberinde Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İnceer, İl Sağlık Müdürü Akın Südemen, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Düzgün ile birlikte Eskili ziyaret etti.
     Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Eşmekaya Belediye Başkanı Gazi Eşmekaya ve diğer protokol üyeleri tarafından Eşmekaya beldesinde karşılanan Vali Altınok ilk olarak Eşmekaya Belediyesini ziyaret etti.
     Belediye Başkanı Gazi Eşmekayadan bilgi alan Vali Altınok, belde belediyelerinin mevcut imkanlarının kısıtlı olduğunu, imkanlar ölçüsünde de belediyelere destek olarak hep beraber hizmetleri yapmaya gayret ettiklerini söyledi.
     Daha sonra beraberindeki heyet ile Eskil ilçesine giden Altınok İlçe Kaymakamı Fatih Okumuştan brifing aldı. Altınok, Eskilin Türkiyede idari anlamda çok örneği olmayan farklı bir bölge olduğunu, çok geniş idari alana sahip olduğunu söyledi.
     Önemli olanın vatandaşın bulunduğu yere hizmetin götürülmesi olduğunu vurgulayan Altınok, tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı Eskil ve çevresinde devlet imkanları ölçüsünde vatandaşlara her türlü hizmetin verildiğini bildirdi.
     Kışın karla mücadele, yazın da yol bakımı, onarımı ve diğer hizmetlerin verilmesi için Eşmekayada İl Özel İdaresi tarafından şantiye kurulacağını söyleyen Altınok, Eskil bölgesine hizmet verecek ve Eşmekayada kurulacak şantiye bölgedeki hizmetlerin verilmesinde büyük katkı sağlayacak. Yine ikinci şantiyeyi Ağaçören-de kuruyoruz. Bu şantiyelerin başında birer mühendis olacak. Kaymakamlarımız ve İl Özel İdaremiz koordinasyonunda merkeze uzak olan bu iki bölgenin hizmetleri yerinde verilecek dedi.
     Altınok, daha sonra Kökez köyünü ziyaret etti. Kökez Köyü Muhtarı Ali Derin ve vatandaşlar tarafından karşılanan Altınok, bir süre vatandaşlarla sohbet etti.
    
     Muhabir: Adem Koçak
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Vali Selami Altınok Eskilde incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER