Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi -Torul Gençlik Kulübü ile İdol Elektrik AŞ arasında sponsorluk desteği protokolü imzalandı -Gümüşhane Valisi Mayda: Bu vesile ile sporcularımızın birikmiş alacaklarını da ödemiş olduk. Bu firmam


GÜMÜŞHANE (A.A) - Torul Gençlik Kulübü ile İdol Elektrik AŞ arasında sponsorluk desteği protokolü imzalandı.
     Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Torul Kaymakamı Recai Karal ile Gümüşhane Torul Gençlik Kulübünü ziyaret etti. İdol Elektrik AŞ Genel Müdürü Mehmet Emin Gürdin, İdare Müdürü Atilla Örme ve muhasebeci Çetin Gülerin de hazır bulunduğu ziyarette, Gürdin ve kulüp yönetim kurulu üyesi Evren Evrim Özdemir arasında sponsorluk desteği protokolü imzalandı.
     Vali Mayda, yaptığı konuşmada, Gümüşhane Torul Gençlikin Gümüşhaneyi iftiharla temsil ettiğini belirterek, Biz şuna inanıyoruz, spor centilmenlik, iddialı olmak ve gayret etmekle mümkün oluyor. Rakiplerimizin çok güçlü olması ve bizim de imkanlarımızın sınırlı olması azmimizi kırmıyor. Biz başarıya odaklanmış şekilde mücadelemize devam ediyoruz dedi.
     Kulübün maddi yönden sıkıntıları olduğunu, ihtiyaçların iş adamlarından gelen desteklerle karşılandığını ifade eden Vali Mayda, Torul Kaymakamımızın girişimleri sonucu İdol Enerji AŞ tarafından kulübümüze maddi destek sağlanmış oldu. Bu vesile ile sporcularımızın birikmiş alacaklarını da ödemiş olduk. Bu firmamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sonuç olarak bir çorba pişiriliyor. O çorbada herkesin kendi imkanlarıyla katkısı oluyor. İş adamlarımızın, valiliğimizin, kaymakamlığımızın, belediyemizin destekleriyle yolumuza devam edeceğiz. İddiamızdan vazgeçmeyeceğiz diye konuştu.
     Kulübün birikmiş borçlarının ödenmesi için de bazı girişimleri olacağını kaydeden Mayda, Onu da önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Oluşturulan bir yönetim kurulumuz var ve İstanbuldaki temasları devam ediyor. Onların sağladığı desteği önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Biz, tamamen başarıya odaklandık. Başarı grafiğimizin artarak devam etmesini diliyorum. Başta, hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gururumuzu, başarımızı hep artıracak takımımıza da başarılar diliyorum dedi.
     İdol Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürü Gürdin ise Torul Gençlikin epik bir hikayesi olduğunu belirterek, Mucize bir takım. Yönetim kurulumuza bu takımın mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledim. Bu kadar imkansızlıklar arasında bu derece başarılı olmaları çok etkileyici. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Umarım play-offa kalarak büyük bir başarı elde ederler. Başarılar diliyorum diye konuştu.
     Konuşmaların ardından sporculara ödeme yapıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER