Yalovada Spor Oskarları ödül töreni

Yalovada Spor Oskarları ödül töreni


YALOVA (A.A) - Spor Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 74. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikte, 2012 yılının Spor Oskarları sahiplerini buldu.
     Yalova Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, 2012 yılı projeleri için 20 milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti.
     Yalovanın ilerleyen dönemlerde önemli tesislerin sahibi olacağını kaydeden Mete, müdürlüğün faaliyetleriyle ilgili de bilgi verdi. Konuşmanın ardından yılın ödül törenine geçildi.
     2012 yılının onur ödülüne Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi Sırrı Acar layık görüldü. Efsane güreşçi, ödülünü Yalova Vali Yardımcısı Haldun Aksalmanın elinden aldı. Yılın spor adamı ise Kenan Bektaş seçildi. Yalova Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni olan Kenan Bektaşa ödülünü Cengiz Mete takdim etti.
     Ayrıca yılın spor muhabirleri de ödüllerini aldı. Yalova Hayat Gazetesi muhabiri Onur Erdik, Yalova Gazetesi muhabiri Erdinç Bulun ve Haberci Gazetesi muhabiri Recep Can, ödüllerini AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivanın elinden aldı.
     Yılın antrenörü seçilen Bayram Ali Yıldıza ise ödülünü, Spor Genel Müdürlüğü Temsilcisi Hüseyin Hüsnü Kara takdim etti. Yılın spor kulübü seçilen Yalova Ortopedikler Spor Kulübüne (YOSK) ödülünü, Şube Müdürü Gencer İlhan verdi. Kulüp adına ödülü Başkan Alpaslan Erkoç aldı. Yılın sporcusu ödülüne de Wushuda dünya üçüncüsü olan Yasin Mutlu layık görüldü. Genç sporcu ödülünü GHSİM Spor Şube Müdür Mehmet Yörükün elinden aldı.
    
     Muhabir : Nedim Güler
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada Spor Oskarları ödül töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER