Yalovada Geri Dönüşüm Projesi hayata geçiyor

Yalovada Geri Dönüşüm Projesi hayata geçiyor


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Geri Dönüşümde Hayat Bulan Eller Projesi için geri dönüşüm toplama araçlarının yapımına başlandığını söyledi.
     Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yalova Belediyesi, Yalova Üniversitesi, Yalova Emniyet Müdürlüğü, Yalova İŞKUR Müdürlüğü ve ÇEVTEMin ortaklaşa yürüteceği geri dönüşüm projesini hayata geçireceklerini belirtti.
     Şu anda geri dönüşüm araçlarının yapıldığını belirten Koçal, Projenin amacı Bağlarbaşı Mahallesinde Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgede yaşam koşullarını iyileştirerek, bölge halkına maddi katkı sağlamak olacak dedi.
     Koçal, projeye sadece müracaat eden vatandaşların katılabileceğini belirterek, şunları kaydetti:
     Katılım hiçbir şekilde zorunlu tutulmayacak ve daha iyi imkanlar sağlamak amacıyla çöpler günlük olarak vatandaşlarımızın yaşadığı mahalleye çıkarılmadan teslim alınacak. Çocukların projenin dışında tutulacağı uygulamada daha modern araçlar kullanılacak. Tek tip kıyafetlerle, hijyenik koşulların sağlayacağı proje kapsamında toplanan malzemelerin teslimi sırasında ücreti nakit olarak ödenecek.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada Geri Dönüşüm Projesi hayata geçiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER