Yalovalı minibüsçülerin güzergah tepkisi

Yalovalı minibüsçülerin güzergah tepkisi


YALOVA (A.A) - Yalovada, bir grup minibüsçü, belediye tarafından güzergahlarının değiştirilmesine tepki gösterdi.
     Yalova Belediyesinin Termal, Çınarcık ve Armutlu ilçeleri yönünden yolcu taşıyan minibüslere yeni yol güzergahı belirlemesi üzerine dün yol kapatarak karara tepki gösteren minibüsçüler, bugün de belediye hizmet binası önünde toplanarak, Belediye Başkanı Yakup Koçal aleyhinde slogan attı.
     Çınarcık Şoförler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Abdullah Gencer, burada yaptığı açıklamada, burada insanlara yapılan bir haksızlık olduğunu öne sürdü.
     Batıdan gelen araçlara üvey evlat muamelesi yapıldığını ifade eden Gencer, Biz varsak bu il var, yoksak yok. Bu haksızlığı protesto etmek için buraya geldik dedi.
     Minibüsçüler daha sonra Belediye Başkanı Koçala, dışarıya çıkması çağrısında bulundu. Bu sırada belediye binasına girmek isteyen grup, polisin uyarısı üzerine geri çekildi. Daha sonra bazı minibüs temsilcileri, binaya girerek yetkililerle görüştü.
     Gencerin, görüşmenin ardından grubun dağılması halinde meclis toplantısına girerek yaşadıkları mağduriyeti anlatacaklarını söylemesi üzerine minibüsçüler sessizce dağıldı.
     Belediye Meclisi de yaptığı toplantının ardından minibüsçülerin temsilcilerini dinledi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovalı minibüsçülerin güzergah tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER