Yeni Malatyasporda teknik direktör arayışları

Yeni Malatyasporda teknik direktör arayışları -Kulüp başkanı Mumcu: Malatyamızı ve hedefimizi taşıyacak bir teknik direktörle inşallah kısa bir sürede anlaşacağız


MALATYA (A.A) - Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, Malatyamızı ve hedefimizi taşıyacak bir teknik direktörle inşallah kısa bir sürede anlaşacağız dedi.
     Mumcu, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta İskenderun Demir Çeliksporu 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncuları yürekten kutladığını söyledi.
     Taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Mumcu, kapalı tribündeki seyircilerin de desteğe dahil olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Bu 3 puanı onlara armağan ediyorum. Maraton devam ediyor. Daha çok yolumuz var. Kat etmemiz gereken mesafelerimiz var. Bu dönemden sonra hepimizin hassas olması gerekiyor. Bu hassasiyetler üzerinde sonuçta gülen tarafın bizler olacağına kalpten inanıyorum. Eksikliklerimiz, sıkıntılarımız olacaktır. Malatya şehri seyircisiyle, medyasıyla, futbolcusu ve yöneticisiyle bir ve beraber olursa güzel sonuçlara ulaşacağımıza inanıyorum diye konuştu.
     Takımlarına güvendiklerini belirten Mumcu, takımlarının çok daha iyiyi yapabilecek kapasitede olduğunu söyledi.
     Teknik direktör Gürses Kılıç ile yollarının ayrıldığının hatırlatılması üzerine Mumcu, Gürses hocamızla yollarımızı ayırdık ama bunlar futbol içinde olan şeyler. Yönetim de dahil olmak üzere sırası gelen, eksik olan herkes yeri ve zamanı geldiğinde yollarını ayırır. Bunu doğal karşılamak lazım ifadelerini kullandı.
     Teknik direktör konusunda birkaç isim üzerinde durduklarını ve son kararlarını vermek üzere olduklarını ifade eden Mumcu, Muhtemelen Malatyamızı ve bizim hedefimizi taşıyacak bir teknik direktörle inşallah kısa bir sürede anlaşacağız dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Yeni Malatyasporda teknik direktör arayışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER