Yeni Ufuklar Derneği, 10. yılını kutladı

Yeni Ufuklar Derneği, 10. yılını kutladı


KAYSERİ (A.A) - Yeni Ufuklar Derneği, kuruluşunun 10. yılını kutladı.
     Bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah, Kayseri Şube Başkanı Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Baro Başkanı Fevzi Konaç ve dernek üyeleri katıldı.
     Argunşah, yaptığı konuşmada, derneğin 10. yılında amaçladıkları hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Derneğe katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür eden Argunşah, faaliyetleriyle ilgili şu bilgileri verdi:
     Derneğimiz bünyesinde resim sergileri açtık, konserler düzenledik. Açları doyurup, yoksulları giydirdik. Binlerce öğrenciye burs verdik. Bunların yanında Yeni Ufuklar İlköğretim Okulunu açtık. 25 Kasım 2011 bizim için çok önemli bir gündü. Soğuk bir cuma günü Talasın Sakaltutan köyünde bu okulu hizmete açtık. Bu bir rüya gibiydi. Bir dernek, ilköğretim okulunu milli eğitim bağışlıyordu. Türkiyede bir çok derneğin tabelası olmaktan öteye gidemediği dönemde, ekonomik krizin olduğu bir dönemde kısa sürede bu okulumuzu açtık. Okulumuzun bundan sonra Türk milletine iyi nesiller yetiştirmesi en büyük dileğimizdir.
     Kayseri insanının hayırsever olduğunu vurgulayan Argunşah, Biz bütün bunları halkımızdan aldığımız güçle yaptık. Bu kadar burs, okul, diğer faaliyetlerin her birini Kayseri halkının bize güvenip verdiği yardımlarla gerçekleştirdik. Kayseride bu hayırlara vesile olan herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Türk Kültürüne Hizmet Ödüllerinin verildiği program, Türk halk müziği sanatçısı Esat Kabaklının konseriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Yeni Ufuklar Derneği, 10. yılını kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER