Yılbaşında çiçek yerine rafting hediye edin

Yılbaşında çiçek yerine rafting hediye edin -Yeni yıla girerken sevdiklerine sıra dışı hediye vermek isteyenler, internet siteleri üzerinden raftingden tüplü dalışa, yamaç paraşütünden safariye macera sporları arasından birçok seçen


AKSARAY (A.A) - Muzaffer Çağlıyaner - Yılbaşında sevdiklerine hediye almak isteyenler, internet sitelerindeki birçok ilginç hediye seçeneğinden birisini sevdikleri için alabilme şansını bulabiliyor.
     Yılbaşına sayılı günler kala hediyelik ürün sektörü, sevdiklerine yeni yıla girerken hediye almak isteyenler için oldukça ilginç seçenekler sunuyor. Sevdiklerine sıra dışı hediyeler almak isteyenler için hediyelik ürün satan internet siteleri, kişiye özel hediye seçenekleri sunabiliyor.
    
     -Sevdiğinize dalış hediye edebilirsiniz-
    
     Yılbaşı için hediye seçenekleri sunan internet siteleri sayesinde hediye vermek istediğiniz kişinin çok değişik mekanlarda macera sporları yapmasını sağlayabiliyorsunuz.
     Birden fazla aktiviteyi içeren paketler halinde sunulan hediye seçenekleri ile Türkiye ve dünyanın değişik bölgelerinde hediye vermek istenilen kişiye rafting, tüplü dalış, yamaç paraşütü, tırmanma, carting, safari ve binicilik gibi macera sporları yapma imkanı sağlanabiliyor.
     Ayrıca kayak, yelken sörfü, sörf kursları da alınacak pakete dahil edilebiliyor.
    
     -Sosyal paylaşım sitesinden hediyelikler-
    
     Hediyelik seçenekleri arasında sosyal paylaşım sitelerindeki profil ve yüklenen fotoğraflardan oluşan hediyeler de yer alıyor. Hediye verilecek kişinin Facebook ya da Twitter adresi, hediye satışı yapan internet sitelerine bildirilerek kişiye ait profil bilgilerinden oluşan mouse pad, bardak veya sertifika yaptırılabiliyor.
     Kişinin bu sitelerdeki fotoğraflarından oluşturulacak fotoğraf albümü de ilginç hediyeler arasında yerini alıyor.
    
     -Kişiye özel kurabiye ya da çikolata-
    
     Bazı internet siteleri ise gıda ürünlerinden kişiye özel hediyeler hazırlıyor. Hediye verilecek kişinin sevdiği meyvelerden oluşan ve üzerinde sevdiği figürler, hayvanlar ya da isminin yazılı olduğu kurabiyeler, ilginç yılbaşı hediyeleri arasında yer alıyor.
     Kişinin adının harf harf yazılı olduğu çikolatalar da sunulan seçenekler arasında bulunuyor.
     Bazı firmalar ise sipariş edilen yılbaşı hediyelerini sahiplerine Noel Baba kıyafeti giyen kurye ile gönderiyor. Kapıya kadar gelen Noel Baba, kişiye özel hazırlanan hediyeleri sahiplerine teslim ederek, hediye alan kişiye ilginç bir sürpriz yapmış oluyor.
     İstenildiği takdirde ise hediyeler keman, gitar veya flüt çalan sanatçılar eşliğinde de getirilebiliyor.
    
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Yılbaşında çiçek yerine rafting hediye edin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER