Yönetmen Ataman, köyünde film çekiyor

Yönetmen Ataman, köyünde film çekiyor -Erzincanlı yönetmen Kutluğ Ataman, doğduğu Sazlıpınar köyünde, başrollerinde Nesrin Cevatzade, Cahit Gök ve Emel Keleşin oynadığı Kuzu filminin çekimlerini sürdürüyor -Filmde Erzincanlı 2 çoc


ERZİNCAN (A.A) - Erzincanlı yönetmen Kutluğ Ataman, doğduğu Kemah ilçesine bağlı Sazlıpınar köyünde, Kuzu adlı filminin çekimlerini sürdürüyor.
     Kemah ilçesinde geçen ay çekimlerine başlanan filmin başrollerinde Nesrin Cevatzade, Cahit Gök ile Emel Keleş oynuyor. Erzincanlı 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Mert Taştan ile 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Sıla Cantürkün de rol aldığı filmin setinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yönetmen Ataman, Kemahın dağlarında çekimleri tamamladıklarını belirtti.
     Doğduğu köy olan Sazlıpınarda çekimlerin sürdüğünü aktaran Ataman, filmin bir bölümünü de şehir merkezinde çekeceklerini anlattı. Filmin konusunun Erzincanda geçtiğini kaydeden Ataman, Konuyu çok fazla konuşmak istemiyorum. Sadece şunu söyleyebilirim; film bir aile etrafında geçiyor, içleri ısıtan bir hikayesi olacak. Ben seyrederken güldüğüm, eğlendiğim yerler oluyor. Aynı anda montajı da yapıyorum. Sürprizi çok fazla vermek istemiyorum. İki buçuk haftamız kaldı çekimlerin tamamlanmasına. Post prodüksiyon işlemlerinin ardından Eylül-Ekim gibi bitirmeyi düşünüyoruz şeklinde konuştu.
     Nesrin Cevatzade de, daha önce Erzincanda Acı diye bir filmde rol aldığını hatırlattı. Kuzu filminde, çok çetin ama doğal güzellikleri bol şartlarda çalıştıklarını dile getiren Cevatzade, çekimler esnasında yaşadıklarını güzel bir deneyim olarak nitelendirdi.
     Cahit Gök ise güzel bir senaryoda, güzel bir ekiple çalıştıklarını dile getirerek, Herkes burada sonuca kilitlenmiş durumda. Ekipte yönetmemizden bütün birimlerin her kadrosu, herkes sonuna kadar inanıyor ve bunu işine yansıtıyor. Senaryonun ve rejinin gücüyle çok güzel bir şeyin ortaya çıkacağına inanıyorum dedi.
     Erzincanlı çocuk oyuncularından Mert Taştan, oyunculuğu çok sevdiğini ve ileride de bu işi yapmaya devam edeceğini söyledi. Sıla Cantürk de Kutluğ Ataman ile çalışmaktan memnun olduğunu ve oyunculuk yapmayı sevdiğini ifade etti.
     Bu arada, Ataman ve oyuncular, kendilerini sette ziyaret eden Erzincan Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi ve Belediye Başkanı Yüksel Çakırla sohbet edip, seti gezdi.
    
     Muhabir : Barış Yalçınkaya / Tuba Karahan
     Yayıncı : Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Yönetmen Ataman, köyünde film çekiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER