Yüksek gerilim hattına takılan tır yandı:

Yüksek gerilim hattına takılan tır yandı: 1 ölü -Erzurumda, bir kum ocağına ait tırın dorsesindeki, kepçenin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu çıkan yangında, bir kişi yanarak öldü


ERZURUM (A.A) - Erzurumda bir kum ocağına ait tırın dorsesindeki kepçenin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu çıkan yangında, bir kişi yanarak öldü.
     Aziziye ilçesi Ağören köyü mevkisindeki özel bir şirkete ait kum ocağındaki iş makinesi, Söğütlü köyündeki kum ocağına götürülmek üzere Nusret Kabasakal yönetimindeki 07 EEZ 68 plakalı tıra yüklendi.
     Yavuz Selim Mahallesinden Söğütlü köyü yönüne giden tırın dorsesindeki iş makinesi, yolun üzerinde bulunan yüksek gerilim hattına takıldı. İş makinesinin yüksek gerilim hattına temas etmesi nedeniyle tır bir süre sonra yanmaya başladı.
     Çıkan yangında tırın sürücüsü Kabasakal ile yanında bulunan kum ocağı işçisi Mutlu Önal, tırdan atlayarak kurtulmayı başardı. Tırdan çıkamayan Levent Yanmaz (36) ise yanarak öldü.
     Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. TEDAŞ ekiplerince yüksek gerilim hattındaki enerjinin kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
     Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı olay yerinde, ekipler inceleme yaptı.
     Tırdan atlayarak kurtulan Kabasakal ve Önal, ifadeleri alınmak üzere Aziziye İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yüksek gerilim hattına takılan tır yandı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER