Ziraat mühendisleri iftarda buluştu

Ziraat mühendisleri iftarda buluştu


KONYA (A.A) - TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.
     Meram Yaka Caddesinde bulunan Öncü Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Bayram Sade, oda başkanları, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile ziraat mühendisleri katıldı.
     ZMO Konya Şube Başkanı Özkan Taşpınar, programda yaptığı konuşmada, Bugünlerde LYSde başarılı olan öğrencilerimiz tercih yapma gibi tatlı bir telaş içindeler. Bizler bu konuda ziraat fakültelerini tercih etmelerini istiyoruz. Son yıllarda ziraat mühendisliği mesleği her geçen gün önem kazanan bir meslek olarak görülmektedir. Mesleğimiz gelecekte daha da büyük bir öneme sahip olacaktır. Onun için çocuklarımıza bu mesleği tercih etmeleri temennisinde bulunuyoruz dedi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi de İl Genel Meclisi olarak Konyada organik tarıma çok büyük önem veriyoruz. Bu özverili çalışmalarımızın karşılığını ise son yıllarda almaya başladık ve organik tarım konusunda çok başarılı olduk diyebiliriz. Bu başarıda beraber çalıştığımız ziraat mühendisi arkadaşlarımızın katkısı büyüktür diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Ziraat mühendisleri iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER