'Yeşil Kırşehir için, bir fidan da siz dikin' etkinliği düzenlendi

'Yeşil Kırşehir için, bir fidan da siz dikin' etkinliği düzenlendi

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Genç Gönüllüler projesi kapsamında 'Yeşil Kırşehir İçin Bir Fidan da Siz Dikin' etkinliği gerçekleştirildi.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1985 yılında, gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla 'Dünya Gönüllüler Günü' Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 123 ülkede kutlanmaya devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gönüllü gençlik projesi kapsamında düzenlenen 'Yeşil Kırşehir İçin Bir Fidan da Siz Dikin' etkinliğinin,ülkemizde orman alanlarının korunması, geliştirilmesi, sürdürülebilir bir kalkınmanın ve yönetimin gerçekleştirilmesi, vatandaşları ağaçlandırma faaliyetlerine teşvik etmek amacıyla yapıldığı bildirildi.

İl Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla,İnanç Köyü Derin Dere mevkisinde toplanan 100'e yakın genç gönüllü, beraberinde getirdiği yüzlerce fidanı toprakla buluşturdular.

Fidan dikme etkinliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Hakan Dulkadiroğlu, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Rahmi Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü uzmanı Cemalettin Parıltı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Gençlik Merkezi Müdür V. Ali Kaya, Kırşehir Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ve Gönüllü Gençler katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber 'Yeşil Kırşehir için, bir fidan da siz dikin' etkinliği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER