Zabıtadan bilinçli tüketiciye ödül


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından tüketici ve üreticilerin bilinçlendirilmesini amaçlayan düzenlenen yarışma sonuçlandı. Dereceye giren kişi ve kuruluşlar ödüllendirildi.

İBB Zabıta Daire Başkanlığı Tüketici Hakları Zabıta Amirliği tarafından düzenlenen tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapıldı. Törene İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Avni Dilber ile ödül alan kurum ve firmaların temsilcileri katıldı.

Genel Sekreter Baraçlı, gençlerin özellikle ulaşım ve çevre gibi konularda eğitilmeleri yanında büyüklerin de eğitim verirken empati yapabilmesinin önemli olduğunu hatırlattı. Belediye olarak İstanbulluların hizmetinde olduklarını söyleyen Baraçlı, zabıtaların gerektiği canlarını bile vererek görev yaptıklarını, tüketicilerin bozuk ve ayıplı malları almaması için fedakarca çalıştıklarını söyledi.

Yapılan değerlendirmede tüketici özel ödülü Gaziosmanpaşa Belediyesi Tüketici Hakları ve İstihdam Ofisi'ne verildi. İstanbul Üniversitesi'nden Doç.Dr. Emrehan İnal da bilimsel çalışma ödülüne layık görüldü. Bilinçli tüketici ödülüne Bora Enis Tuğlu layık görülürken, tüketici memnuniyetini ilke edinin firmalar kapsamında ise Torku ve LC Lcwaikiki ödüle layık bulundu.

CİHAN
<< Önceki Haber Zabıtadan bilinçli tüketiciye ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER