Zafer Biryol: Yükselişimiz sürecek


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Zafer Biryol,1-0 kazandıkları Bayrampaşa müsabakasına ilişkin gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Müsabakanın başından sonuna kadar Bandırmaspor'un üstünlüğünde oynandığını dile getiren Biryol "İlk 30 dakika müsabakada kontrolümüz altındaydı. 30 dakikadan sonra sağ ve sol kanatlardan yaptığımız ataklarla Bayrampaşa defansını yoğun baskı altına aldık. Ancak son vuruşlardaki eksiliğimizden dolayı ilk yarı üstün oynamamıza rağmen golsüz berabere sona erdi." dedi.

Müsabakanın 55. dakikasından itibaren rakip defansın üzerinde baskıyı arttırdıklarını dile getiren Zafer Biryol, "Ancak rakibimizin oyunu soğutmak ve zamana yönelik davranışları ister istemez oyun ritmimizi olumsuz yönde etkiledi. Daha önce bulmamız gereken golü 84. dakikada bulduk. Oyuncularımın ortaya koyduğu performansından dolayı tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Yükselişlerini bu hafta kendi sahalarında karşılaşacakları Pazarspor müsabakasını kazanarak devam ettirmek istediklerini dile getiren Zafer Biryol, hedeflerinin saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan galip ayrılmak olduğunu, bu nedenle de takımda morallerin yüksek olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Zafer Biryol: Yükselişimiz sürecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER