"17 bin KCK'lı bırakıldığında millete acı dönüşü olacağı söylemiştik"



BBP Kayseri İl Başkanı Bekir Soğman, partilerinin 17 bin KCK'lının af şekliyle cezaevinden çıkartılmasının ardından bunun dönüşünün millete acı olacağını söylediklerini hatırlattı. Soğman, "O gün, gelmiyormuş gibi gözüken şehit cenazelerinin şehit tabutlarının sıralanmasıyla birlikte ağlayacağımızı söylemiştik. Maalesef bugün söylediklerimiz oldu. Bunun sorumluları bellidir" dedi.

BBP Kayseri İl Başkanı Bekir Soğman ve milletvekili adayları, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Ali Yavuz, "Memleket için, millet için faydalı olacak kişilerin mecliste olması lazım. BBP olarak da Meclis'e girersiniz. Temennimiz. Orada dürüst insanları ihtiyacımız var. Sizlere başarılar diliyoruz. Memleketimiz, milletimiz için hayırlısı olsun. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi korumak için hep beraber hareket etmemizdir. Ama biz bunu göremedik. Her gün şehit haberleri geliyor. Ama buna rağmen birlik ve beraberlik sağlanmıyor. Yada sağlatmıyorlar. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. Türkiye'nin dört bir tarafında hainler kol geziyor. Avrupa ülkeleri dünya ülkeleri olsun Türkiye'yi karıştırmak ve bölmek adına faaliyet gösteriyor. Bu hainlere karşı dik duruşumuz sergilemiyoruz. Her gün bir şehidimiz geliyor. Artık şehit haberi duymak istemiyoruz. Bu vatan yaşayacaksa şehitler olacaktır. Ama karşımızda düşman yok. Kendi içimizdeki bir grup tarafından bize kurşun sıkılarak yapılıyor. Dış güçlerinin taşeronluğunu yapan, desteği ile hareket edenler var. Nüfus cüzdanında Türkiye Cumhuriyeti yazıyor ama Ermeni uşaklığını yapıyorlar. Arkamızdan vuruyorlar. Bunların temizlenmesini istiyoruz. Bundan sonraki seçimlerde de birlik ve beraberlik içinde ülkemiz için en faydalı iş yapmasını istiyoruz" diye konuştu.

İl Başkanı Bekir Soğman, kabul ettikleri için dernek başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, terör olayında gelinen noktayı şöyle özetledi: "Biz 17 bin KCK'lının dışarı çıktığında, aftan çıkartıldığında bize dönüşü, millete dönüşü acı olacak dedik. Bugün gelmiyormuş gibi gözüken şehitlerimizin tabutları sıralanmaya başladığında ağlayacağız demiştik. Bugün öyle oldu. Elbet bu topraklara yaşamak kolay değil. Dağda bir terörist yakalandığında tutukluyor ve cezaevinde besliyoruz. Biz anket yaptığımızda halkımızın yüzde 99'u 'idam geri gelsin' dedi. 3 yaşındaki çocuğa tecavüz ederek öldüren, askere polise silah sıkarak öldüreni besliyor ve vatandaşın cebinden para harcıyoruz. Bu olmaz dedik. Şuan gelinen noktada Meclis'teki 4 siyasi parti hükümeti kurmadı. Kurmadıkları içinde neler oldu onu gördük. Şehitlerimiz geldi ve hiçbirinin umurunda olmadı." CİHAN
<< Önceki Haber "17 bin KCK'lı bırakıldığında millete acı dönüşü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER