Akşener, İstanbul ve Balıkesir adaylarını açıkladı

Akşener, İyi Parti'nin iki büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı: İstanbul'da Buğra Kavuncu, Balıkesir'de Turhan Çömez

SHABER3.COM

İyi Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Turhan Çömez oldu. 

İyi Parti grup toplantısında Meral Akşener, konuşması öncesi belediye başkan adaylarını tanıtırken, İstanbul ve Balıkesir belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Buğra Kavuncu'nun, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ise Turhan Çömez'in aday olduğunu söyledi.

İYİ Parti lideri, "Turhan Çömez kardeşim de aynısını yaptı, Turhan Çömez de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Milletvekillerimizi şehirlerden aday yapmak istemiyordum. Fatih Koca'ya talimat verdim, Sincan Belediye Başkan adayımız" dedi.



İYİ Parti'nin İBB Adayı Buğra Kavuncu, ilk açıklamasında "Partimiz için bir görev düştüğünde, yarın da ülke için görev düştüğünde en zoru sırtlanmak zorunda olduğumuzun şuuru ile yetiştik. O günler geldiğinde dostluklar, birilerine olan vefalar rafa kalkar" dedi.
<< Önceki Haber Akşener, İstanbul ve Balıkesir adaylarını açıkladı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER