ANFED Genel Sekreteri Fırat: Evrakları biz zaten kendilerine de götürebilirdik


Anadolu İş Adamları Federasyonu (ANFED) Genel Sekreteri Zeynel Fırat, derneklerine gerçekleştirilen polis baskınıyla ilgili, "İstedikleri bazı evraklar vardı, onları verdik. Aslında gelmelerine de çok gerek yoktu. Evrakları biz zaten kendilerine de götürebilirdik." dedi.

ANFED genel merkezi önünde basın açıklaması yapan Fırat, ANFED ve derneklerine polis tarafından bir arama gerçekleştirildiğini söyledi. Fırat, "Sabah 9 gibi polisler geldiler. Savcılıktan evraklarını ibraz ettiler. Arama yaptılar. İstedikleri bazı evraklar vardı, onları verdik. Aslında gelmelerine de çok gerek yoktu. Evrakları biz zaten kendilerine de götürebilirdik. Fakat buraya kadar geldiler. Bazı evraklarımızı aldılar ve gittiler." ifadelerini kullandı.

"İNSANLARIMIZIN YURT DIŞINA DAHA İYİ AÇILABİLMELERİ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ"

ANFED Genel Sekreteri, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yani açıklanacak pek bir şey yok. Biz normalde işadamları federasyonu ve derneklerimiz olarak Türkiye'deki iş dünyasının daha etkin olması için, insanlarımızın daha iyi ticaret yapabilmeleri, yurt dışına daha iyi açılabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz."

Bir gazetecinin 'Suçlamaya ilişkin bir bilgi var mı ?' sorusuna Fırat, "Yok efendim. Daha sonra bir basın açıklaması yapacağız." cevabını verdi.

Öte yandan ANFED'te polislerin araması sona erdi. Aramanın ardından Terörle Mücadele ekiplerinin binadan ayrıldığı görüldü.

CİHAN
<< Önceki Haber ANFED Genel Sekreteri Fırat: Evrakları biz zaten kendilerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER