ANGİAD'da devir teslim töreni


Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD), kısa süre önce yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen Emre Altındağ görevini, önceki dönem başkanı Fatma Semiz'den devraldı.

Devir teslim töreni için yemekli bir organizasyon düzenlenecekti ancak Kızılay'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bu organizasyon iptal edildi. Dernekte düzenlenen sade tören, eski ve yeni yönetimleri bir araya getirdi. ANGİAD'ın 12. Dönem Başkanı Fatma Semiz görevi devretmeden önce yaptığı konuşmada terör saldırısından duydukları üzüntüyü dile getirdi, STK'ların da artık bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini ifade etti.

ANGİAD'ın yeni Başkanı Emre Altındağ ve ekibinin zor ve yorucu bir görev üstlendiklerini kaydeden Semiz, kendilerine ihtiyaç duyulan her an yeni yönetimin yanında olacaklarını bildirdi.

"ÜYELERİMİZİN BEKLENTİLERİNE YANIT VERECEĞİZ"

Yeni Başkan Emre Altındağ da ANGİAD'ın marka değerini daha da arttırmak, üyelerin beklentilerine azami düzeyde karşılık vermek için çok çalışacaklarını ifade etti.

Devir teslim töreninin ardından yeni yönetim, Atatürk'ün manevi huzuruna çıktı. Kalabalık bir işadamı heyetiyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret eden Başkan Altındağ, mozoleye çelenk koydu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

CİHAN
<< Önceki Haber ANGİAD'da devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER