Antalyaspor, tecrübeli eldiven Victor Valdes'i bitirmek üzere


Antalyaspor tecrübeli kaleci Victor Valdes'in transferinde sona yaklaştı. Kırmızı-beyazlı kulüp, dünya yıldızı Brezilyalı Ronaldinho transferinin ise sonuçlanmasını bekliyor. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de bu iki oyuncuyu beklediklerini açıkladı. Gencer, Ronaldinho'nun Türkiye'de forma giymek istediğini hatırlatırken, son olarak Manchester United'da forma giyen eski Barcelonalı kaleci Victor Valdes transferinde ise rakam olarak çok az fark kaldığını açıkladı.
Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e yükselen Antalyaspor, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Oğuz Mataracı'yı bonservisiyle birlikte renklerine bağladı. Bonservisini Fenerbahçe'den alınan 20 yaşındaki oyuncu, 6 maçta forma giyerken 1 gol atma başarısı göstermişti.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini 4 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan genç oyuncu, sarı lacivertli kulüpte 15 yılının geçtiğini ancak orada bir aile ortamı bulamadığını ifade etti. Antalya'da kendisini aile ortamında gibi hissettiğini açıklayan Oğuz Mataracı, "Birçok teklif vardı, ancak Antalyaspor'dan başka bir takımda oynamak istemiyordum. Uzun yıllar kalmak istiyorum. Hedeflerim var, bu hedeflere ulaşmak için çok çalışacağım. Sözleşmem bitene kadar burada kalmak istiyorum. Herkes çok farklı bir oğuz izleyecek." dedi.

GENCER: RONALDİNHO TÜRKİYE'YE GELMEK İSTİYOR

Oğuz Mataracı'nın imza töreni sonrası basın mensuplarının transfer gündemine ilişkin sorularını cevaplayan Antalyaspor Başkanı Gencer, Eto'o, Ronaldinho ve Affelay'a talip olarak sezona başladıklarını ifade etti.Ronaldinho ile ilgili de geçen pazartesi günü son yazışmaları yaptıklarını açıklayan Başkan Gencer, "Şu an hiçbir sorun kalmadı. Şu an Rio'da tatilde. Birçok takımdan teklif almasına karşın kendisi Türkiye'ye gelmek istiyor. Eto'o'nun burada olması kararında etkili oluyor. Birkaç gün içerisinde biletleme tarihlerini yollarlarsa Antalya'da olacaklar. Maddi olarak hiçbir sorun yok, dün akşam gelen bilgiler olumlu yönde." diye konuştu.

'VALDES'LE KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI'
Daha önce Barcelona'da da forma giyen tecrübeli kaleci Victor Valdes transferine de açıklık getiren Başkan Gencer, bu oyuncunun şuan Milano'da olduğunu ve Kırmızı-beyazlı takıma gelmek istediğini kaydetti. Valdes'in Manchester United'den ayrılmak istemesinden sonra görüşmelerin başladığını ifade eden Gencer, iki gün önce resmi teklifin yapıldığını, arada az bir fiyat farkı olduğunu bunu da yönetim kuruluyla görüşerek transferle ilgili kararı vereceklerini aktardı.
Valdes'in transferinde Antalyaspor'un 1 milyon Euro teklif ettiğini, tecrübeli file bekçisinin ise 1.5 milyon Euro istediği öğrenildi.

DENİZLİSPOR MAÇINDAN 25 BİN TL YAYIN HAKKI GELİRİ

Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto'o, Antalyaspor'a gelir gelmez para kazandırmaya başladı. Antalyaspor pazar günü Denizlispor ile oynanacağı hazırlık maçının yayın hakkını para karşılığında TRT'ye sattı. Isparta Atatürk Stadı'nda saat 22.00'de oynanacak karşılaşmada, Sameul Eto'o da forma giyecek. Kırmızı beyazlı kulüp 49 yıllık tarihinde turnuva organizasyonu dışında ilk kez bir hazırlık maçından yayın geliri elde edecek. Antalyaspor, TRT'den hazırlık maçı için 25 bin TL para alacak. Kırmızı beyazlı kulübün bu karşılaşmadan diğer gelirlerle birlikte 100 bin TL civarında para kazanacağı öğrenildi.

eldiven-Victor-Valdesi-bitirmek-uzere-1815579.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor, tecrübeli eldiven Victor Valdes'i bitirmek üzere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER