Ataş'tan Bandırmaspor'a briç tepkisi

Ataş'tan Bandırmaspor'a briç tepkisi

Bandırma Belediye Meclis Üyesi ve Bandırmaspor eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Ataş gazetecilere yaptığı açıklamada, Bandırmaspor'un bünyesinde briç takımı kurmasını eleştirdi.

Briçin bahsedildiği gibi bir zihin sporu olmadığının altını çizen Ataş, briçin beceriye dayanan bir kumar oyunu olduğunu söyledi.
Sportif kulüplerin kuruluş amacının faaliyetleriyle gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu dile getiren Ataş, "Bandırmaspor Kulübü bünyesine briç takımı kurmak kulüp bünyesinde beceriye dayanan kumar oyununu meşrulaştırmaktır." dedi.

Bandırmaspor asıl faaliyet alanının futbol olduğunun altını çizen Ataş, yönetimin enerjisini bu yöne harcamasının daha doğru olacağını vurguladı.

Bandırmaspor son 4 ay içerisinde ekonomik kaynak sıkıntısı yaşayan hentbol ve briç takımını bünyesine aldığını anımsatan Ataş, "Bandırmaspor yönetim kurulu sabit gelir kaynaklarını ve kurumsallaşmasını oluşturmadan bünyesinde faaliyet alanlarını genişletmesi bu gün itibariyle 6 milyon TL'nin üzerinde olan borçların daha da artmasına neden olacaktır." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Ataş'tan Bandırmaspor'a briç tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER