Aziz Yıldırım: Beni içeri sokmayacak adamı tutar kulağından atarım


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sportif direktör Giuliano Terraneo'nun kendisini tesislere sokmayacağı yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi. Böyle bir şeyin söz konusu olmadığının altını çizen Başkan Yıldırım, "Sizin şirketlerde patronlarınız odalarınıza gelemiyor mu? Böyle şey olmaz, beni içeri sokmayacak adamı tutar kulağından atarım." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, sportif direktör Terraneo ile ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi. Fenerbahçe yönetimi ve başkanının görev verdiği kişilerin yönetime yasak koyamayacağını dile getiren Yıldırım, "Bunu söylemek de yazmak da aptallık olur. Sizin görev verdiğiniz görevinin sınırlarını çizdiğiniz kişi size yasak koyabilir mi? Böyle bir şey olabilir mi? Bu tip konulara hassasım. Bakın, Fenerbahçe yönetimi ve başkanının izin vermediği hiçbir şeyi Terraneo değil, hiç kimse yapamaz. Böyle şeyler ayıp şeyler. Üç gün sonra başka noktalara gideceği için ikaz etme gereği duydum. Samandıra'ya gidecek miyim? Buna benim atadığım birisi karar verebilir mi? Adamdan faydalanacağız diye böyle haber yapmayın. Sizin şirketlerde patronlarınız, müdürleriniz odalarınıza gelemiyor mu? Böyle şey olmaz, beni içeri sokmayacak adamı tutar kulağından atarım." ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, esprili şekilde yönetici Mahmut Uslu'ya da dönerek, "Bundan sonra bir adam alacağız yöneticileri içeri almayacak, Mahmut, bundan sonra haberin olsun giremiyorsun içeri." dedi.

AZİZ YILDIRIM'DAN DERBİ YORUMU

Başkan Aziz Yıldırım ayrıca akşam saat 19.00'da Atatürk Olilmpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine gitmeyeceğini belirterek, "Akşam iyi futbol olur, hem seyirciler hem de bizler mutlu oluruz. Netice önemli değil de demeyeceğim. Netice önemli, inşallah biz kazanırız." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım: Beni içeri sokmayacak adamı tutar kulağından... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER