Bakan Eroğlu: 1 Kasım'da millet Bahçeliye 'hayır' diyecek

Bakan Eroğlu: 1 Kasım'da millet Bahçeliye 'hayır' diyecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 7 Haziran seçimlerinde koalisyon ve hükümete dışarıdan destek verme gibi konularda bütün önerilere 'hayır' diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye 1 Kasım seçimlerinde de milletin 'hayır' diyeceğini söyledi.

Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında bugün sabah saatlerinde seçim bölgesi ve memleketi Afyonkarahisar'a geldi. Bakan Eroğlu, programı kapsamında ilk olarak parti teşkilatlarının katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya katıldı

Eroğlu, 7 Haziran seçimleri sonrasında Bahçeli'nin hükümet kurma konusunda takındığı tutumu eleştirdi. MHP tabanından da oy isteyen Eroğlu, "MHP lideri Bahçeli biliyorsunuz. Aslında koalisyonla ilgili çalışmalarda parti tabanı AK Parti ile koalisyon kurulmasını istiyordu. Fakat karşı çıkan kişi Bahçeli oldu özellikle. Rahatsız bir tutumla buna mani oldu. Üst aklın direktifi doğrultusunda önce 'seçime gideceğim' dedi. Sonra 'dışarıdan destek vereceğim' dedi. En sonunda gidildiği zaman 'ne koalisyon isterim, ne hükümete katılırım, ne de seçim hükümetine milletvekili veririm, ne de erken seçime giderim. Hepsine 'hayır' dedi. Başka bir izah yok. Dolayısıyla da millet de 1 Kasım'da Bahçeli'ye 'Hayır, hayır, hayır' diyecek inşallah." dedi.

Bakan Eroğlu, seçimler için teşkilat üyelerine seslenerek parti beyannamesinin vatandaşlara iyi anlatılmasını istedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Eroğlu: 1 Kasım'da millet Bahçeliye 'hayır' diyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER