Beşiktaş - Antalyaspor maçının biletleri satışa çıkıyor


Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor maçının biletleri bugün satışa çıkıyor. Siyah beyazlı ekip ise dün oynadığı ve 2 - 0 kazandığı Trabzonspor ertele maçının ardından Antalyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlıyor.

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 19 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Antalyaspor'u ağırlayacağı maçın biletleri satışa çıkıyor. Bugün saat 15.00'te Passolig kart sahipleri için satışa sunulacak biletleri satın almak isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr , N'Kolay satış noktalarından ve BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Ofisi'nden Passolig kartlarına bilet yükleyebilecekler.

Bu arada Beşiktaş - Eskişehirspor, karşılaşmasını Batı Tribün'den izleyen siyah beyazlı taraftarlar Antalyaspor karşılaşmasına bilet satın alamayacak.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor'u ağırladığı karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Batı tribününe giriş yapan tüm taraftarların Passolig kartlarının bir maç bloke edilmesi kararı alınmıştı. Eskişehirspor karşılaşmasını Batı tribünde seyreden Beşiktaşlı taraftarların, Antalyaspor karşılaşmasına bilet satın alamayacakları belirtildi.

Öte yandan kombine sahiplerinin bilet alımı ve bilet ücret iadeleri ile ilgili de kulüpten bir açıklama yapıldı. Buna göre, Vodafone Arena'dan kombine, VIP ya da Loca satın alan kombine sahipleri, Antalyaspor karşılaşmasına bilet satın almaları ve bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda, satın aldığı tribün bilet ücreti karşılaşmanın bitiminin ardından iki haftalık süre içerisinde Passolig kartlarına iade edilecek.

Bunun yanında maç öncesi tek maçlık giriş kartı teslimatıyla ilgili yapılan açıklamada da "Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Antalyaspor karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir." denildi.

Maç günü bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımının bilgilerinin de verildiği açıklamada, maç günü olan 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 11.00 itibariyle Başakşehir Fatih Terim Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımlarının başlayacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, engelli taraftarlara ücretsiz bilet yükleme konusuna da açıklık getirilerek, "Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir." denildi.

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan müsabakanın bilet fiyatları ise şöyle:
Doğu Tribün: 60 TL
Batı Tribün: 40 TL
Kuzey Tribün: 20 TL
Güney Tribün: 20 TL
Misafir Takım: 20 TL.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş - Antalyaspor maçının biletleri satışa çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER