Beşiktaş'ta imza şov!

Beşiktaş Kulübü, yeni transfer ettiği Vincent Aboubakar, Caner Erkin, Gökhan İnler, Utku Yuvakuran, Talisca, Oğuzhan Aydoğan, Atınç Nukan ve Fabri için toplu imza töreni düzenlendi.

Beşiktaş'ta imza şov!

Yapılan imza töreninin ardından fotoğraf çekimleri tamamlandıktan sonra Fikret Orman basın mensuplarının sorularını cevapladı Geçen sene 20 milyon Euro UEFA olan ilişkilerimiz güven açısından müthşi durumda. Bu sezon maksimum 10 milyon Euro zararla kapatma şansımız var ki bunun çok altında kalacağız ve ondan sonraki sene artıya geçeceğimize inanıyorum.


FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI...

Futbolcular ise kısa kısa şöyle konuştular:

Gökhan İnler: "Kalbimde hep Beşiktaş vardı"

"Başkan ve Şenol hoca olmasaydı bu transfer olmazdı"

Fabricio Agosto Ramírez: "Özellik olarak komplike bir kaleci olduğumu söyleyebilirim"

Vincent Aboubakar: "Burada bireysel değil takım hedefi önemli. Marcio Gomez'den sonra gelmekten dolayı herhangi bir baskı hissetmiyorum. Bundan sonra bu takım için elimden gelenin en iyisini yaparım"

Atınç Nukan: "Burası benim ailem. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Geçen yıl yaşayamadığım şampiyonluk duygusunu bu yıl yaşamak isterim"

Talisca: "Yeni bir sayfa açıyorum. Çok mutluyum. Beşiktaş'ın mücadele ettiği tüm kulvarlarda elimden geleni yapacağıma söz veriyorum"

Oğuzhan Aydoğan: "Şampiyon bir takıma gelem kolay olmayacak. Küçüklüğümden beri tuttuğum takım olan Beşiktaş'a geldiğim için gerçekten çok mutluyum"

Beşiktaş'ın yeni transferleri daha sonra stada inerek basın mensuplarına resim verdiler


<< Önceki Haber Beşiktaş'ta imza şov! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER