Çanakkale'de ayakkabı ve bot akını


30 imalatçı tarafından açılan, bir ayda 20 fabrika ve atölyeyi bünyesine katan Hekzan Ayakkabı'nın Çanakkale'de satışa sunduğu botlar büyük ilgi gördü.

Şirketin yeni satış alanında ayakkabılar 7 liradan, botlar 18 ila 20 liradan müşterileri ile buluştu.

Son olarak Çanakkalelilere ürünlerini takdim eden Hekzan Ayakkabı'nın Koordinatörü Mustafa Bahçekapılı, şunları dile getirdi:

"Tahminlerimizi aşan bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Küçük imalathaneler dahil ülkenin her yerinden bayilik talepleri alıyoruz. Halkımızın da yüzde 100 yerli üretim ürünlere büyük teşviği var. Daha evvel yerli üreticilerimiz dev marketlerin fiyat uygulamalarına boyun eğmek durumunda kalıyor, belli dönemlerde eleman çıkarıyor ve ayakta durabilmek için kredi alarak kepenk kapatıyordu. Bundan böyle her sene yüzlerce küçük ayakkabı imalathanesi kapısına kepenk vurmak durumunda kalıyor. Buna dur demenin zamanı geldi. Devamlı büyüyoruz ve kepenk kapatmaya niyetlenen imalathaneleri ortaklığımız ile tekrar ayağa kaldırıyoruz."

Ürünlerinin fiyatlarına değinen Bahçekapılı, şöyle devam etti:

"Çanakkale'de 7,5 liraya bayan, 13, 5 liraya spor ayakkabı, 18 liraya bot, 21 liraya trekking bot satıldığını görenler satış alanına akın etti. Bu fiyatları görenler evvela şaşırıyor, ardından beşer ya da onar çift alıyor. Tüm ürünler satıldı. Tedbir amaçlı getirdiğimiz kamyondan yeni ürünleri devamlı raflara koyuyoruz."

CİHAN
<< Önceki Haber Çanakkale'de ayakkabı ve bot akını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER